Pollo con mele rosse e funghi
Pollo con mele rosse e funghi
Ingredienti:
funghi
mela rossa
farina
brodo
cosce e sovracosce di pollo
olio e.v.o.
Preparazione:
1. Cuocere i funghi tagliati a fettine con un pò d’olio, togliere i funghi ed usare l’olio in questione per preparare la besciamella con farina e brodo caldo.
2. Nella besciamella rimetterci i funghi
3. Nel frattempo cucinare cosce e/o sovracosce di pollo con un cucchiaio d’olio, a fine cottura metterci una mela rossa tagliata a pezzettoni.
4. Togliere le mele ed amalgamarle alla besciamella coi funghi.
——————————
Chicken with red apples and mushrooms
Chicken with red apples and mushrooms
ingredients:
mushrooms
red apple
flour
broth
Chicken thighs and Thigh
Oil e.v.o.
preparation:
1. Cook the mushrooms cut into slices with a little oil, remove the mushrooms and use the oil in question to prepare the sauce with flour and broth.
2. In the bechamel lose mushrooms
3. Meanwhile, cook the thighs and / or Thigh of chicken with a tablespoon of oil, at the end of cooking to put a red apple cut into large pieces.
4. Remove the apples and mix them to the sauce with mushrooms.
Di buon gusto questo pollo, complimenti.