Pizza rossa e pizzette tonno e ‘nduja, poi date il via alla vostra fantasia
Pizza rossa e pizzette tonno e ‘nduja
Ingredienti:
Per l’impasto per pizza andare su impasto
tonno sott’olio
‘nduja Just working
polpa di pomodorini Pomì
Preparazione:
1. Dopo aver fatto l’impasto, mettere le palle formate sulle teglie e stenderle con le mani.
2. Le grandi le ho farcite con la polpa di pomodoro.
3. Per le piccole ho usato le formine delle crostatine e farcite col tonno scolato dal suo olio ed un cucchiaino d’anduja.
4. Metterle a forno preriscaldato a 230° per 20 minuti.
——————————–
Pizza red and tuna pizzas and ‘nduja, then take the road to your imagination
Pizza red and tuna pizzas and ‘nduja
ingredients:
For the dough for pizza to go the dough
tuna in oil
Just working ‘nduja
chopped tomatoes Pomì
preparation:
1. After making the dough, put the balls formed on baking sheets and spread them with your hands.
2. Large I stuffed with the chopped tomatoes.
3. For small I used the molds tarts and stuffed with tuna drained from its oil and a teaspoon of anduja.
4. Put them in a preheated oven at 230 ° for 20 minutes.