Pizza rossa e pizzette tonno e ‘nduja

Pizza rossa e pizzette tonno e ‘nduja, poi date il via alla vostra fantasia

Pizza rossa e pizzette tonno e ‘nduja

Ingredienti:

Per l’impasto per pizza andare su impasto
tonno sott’olio
‘nduja Just working
polpa di pomodorini Pomì

Preparazione:

1. Dopo aver fatto l’impasto, mettere le palle formate sulle teglie e stenderle con le mani.

2. Le grandi le ho farcite con la polpa di pomodoro.

3. Per le piccole ho usato le formine delle crostatine e farcite col tonno scolato dal suo olio ed un cucchiaino d’anduja.

4. Metterle a forno preriscaldato a 230° per 20 minuti.

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Pizza red and tuna pizzas and ‘nduja, then take the road to your imagination

Pizza red and tuna pizzas and ‘nduja

ingredients:

For the dough for pizza to go the dough
tuna in oil
Just working ‘nduja
chopped tomatoes Pomì

preparation:

1. After making the dough, put the balls formed on baking sheets and spread them with your hands.

2. Large I stuffed with the chopped tomatoes.

3. For small I used the molds tarts and stuffed with tuna drained from its oil and a teaspoon of anduja.

4. Put them in a preheated oven at 230 ° for 20 minutes.

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